Het ONK Sprint 2018 

De uitslagen staan online, lees verder op ONK Sprint 2018: Uitslag en natuurlijk een fanatstische video over de eerste dag van het ONK:

 

 Dit is de OFFICIËLE WEBSITE van de Nederlandse Soloklasse Organisatie. Hier vindt u informatie over de Solo, een 1-mans zeilboot waar actief wedstrijden mee gevaren worden in Nederland, Engeland, België en Australië, en over de Nederlandse Soloklasse Organisatie. De site is op 1 februari 2000 gelanceerd.

DISCLAIMER: deze website is bedoeld als informatiebron. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indien er sprake is van uitleg of advies op deze website, heeft dit een algemeen karakter en is die uitleg of advies niet gericht op een specifieke situatie of probleem. Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld en regelmatig wordt bijgehouden, kan geen garantie worden gegeven dat de informatie juist en volledig is of blijft. Het overnemen van of verwijzen naar informatie of beeldmateriaal van deze website is uitsluitend toegestaan na overleg met en goedkeuring van de Nederlandse Soloklasse Organisatie.

CONTACT: Als u vragen, suggesties, opmerkingen of bijdragen heeft stuurt u dan gerust een mailtje naar de webmaster of kijk op de organisatie pagina voor namen en telefoonnummers van de bestuursleden.

Meer nieuws:
Uitslag Braassem Summerregatta
ONK Sprint: verslag online & video dag 2
ONK Sprint; een bijzonder kampioenschap
"Snelheid is hoogte" (trainingsweekend Sneek), het verslag van Jaap Atema
Springcup 2018 Het verslag en de uitslag
Klik hier voor meer nieuws
 
Komende activiteiten:
Klik hier voor alle activiteiten